Mesaj Lun Iul 08, 2013 12:01 pm

Amplificatoare marca Powersoft in Romania

Axial Acustic a devenit distribuitorul exclusiv Powersoft Installation, in Romania. Incepand cu iunie 2013, clientii din Romania vor putea cumpara faimoasele amplificatoare Powersoft ce integreaza intr-o carcasa mica puteri mari si sisteme de control extrem de evoluate.

Powersoft este o companie italiană,care a luat nastere în Florența, în 1995 si are astazi peste 150 de distribuitori in toata lumea. Initial, compania a fabricat invertoare de putere pentru prestigioasa marca de masini Ferrari. Are peste 50 de ingineri de sunet in echipa si furnizeaza componente pentru mari companii producatoare de echipamente de sonorizare profesionale: Martin Audio, DAS Audio, Proel Italia si multi altii.

Produce 100% in Italia si ofera garantie de peste 4 ani la echipamente si peste 10 ani la componente post-garantie.

Amplificatoarele Powersoft dedicate instalatiilor de sonorizare fixe se remarca prin avantaje si caracteristici tehnice unice.
• Functioneaza simultan atat in impedanta constanta de 2, 4 sau 8 ohmi cat si pe linie de 100/70V;
• Nu se incalzesc, datorita eficientei energetice, deci nu necesita sisteme complexe de racire;
• Sunt amplificatoare „clasa D” cu surse in comutatie, in masura sa dezvolte puteri foarte mari, in carcase mici, la costuri avantajoase.
• Pot fi controlate prin softul gratuit Powersoft (modelele cu DSP integrat – procesor digital de semnale audio);
• Gama amplificatoarelor de putere din seria K are un sistem unic de crestere a puterii audio prin folosirea unor carduri Step-Up;
• Practic, clientii nu trebuie sa-si cumpere amplificatoare mai puternice, ci doar cartela de upgradare Step-Up. În plus, softul de gestiune Power Control ii permite utilizatorului sa controleze si sa monitorizeze sistemul de sunet prin intermediul PC-ului.

Powersoft se adreseaza instalatiilor de sonorizare fixe si mobile: de la sonorizari de hypermarketuri, birouri, sali de sport la sisteme de amplificare specifice marilor concerte LIVE.