Pagina 1 din 2

Caut DJ pentru live band

MesajScris: Mie Iul 20, 2011 4:22 pm
de strat
Salut,

in primul rand "Bine v-am gasit!"
Asadar, caut un DJ pentru un proiect rapcore. Mai exact, band-ul din care fac parte are nevoie de un DJ pentru un proiect mai ... exotic atat d.p.d.v. stilistic (in romania) cat si ca mod de promovare.

Concret,
SE CERE:

1. Sa trateze cu MAXIMA SERIOZITATE proiectul. (sa respecte programul de repetitii, sa-si faca temele de la o repetitie la alta, sa munceasca alaturi de ceilalti membrii a trupei, sa se implice activ in dezvoltarea proectului.
2. Sa detina echipamentul individual (minim) necesar atat pentru repetitii cat si pentru cantari live.
3. Sa aiba ceva cunostinte de cultura hiphop, curente, oldschool, stiluri, etc.
4. Sa locuiasca in Bucuresti (nu neaparat cu domiciliul stabil)
5. Cunostintele muzicale (in special cele privind parte de ritm) reprezinta un avantaj (dar nu sunt obligatorii)
6. Sa nu fie dependent de substante halucinogene, etnobotanice, alcool, etc. (Mai clar: sa nu vina beat sau drogat la repetitii sau la cantari!)
7. Sa fie comunicativ si sociabil. Nu cautam "genii neintelese" sau alti frustrati de acest gen.
8. Sa fie atent la detalii. de cele mai multe ori acestea fac diferenta!

SE OFERA:

1. Serizitate
2. Mediu de lucru profesionist
3. Colegi de gasca
4. Posibilitatea reala de a presta in afara salii de repetitii
5. Drepturi egale cu ale celorlalti membrii ai trupei.

Nota: Nu se vor face discriminari privind varsta, sexul, aspectul fizic, religia, situatia sociala si economica, rasa sau etnia candidatilor.

DESPRE NOI:

Trupa in sine este la inceput, dar membrii sunt oameni harsaiti cu state vechi in lumea muzicii. Pana acum fiecare dintre noi am abordat stiluri precum: funk, soul, blues, blues rock, pop, alternative, iar acum vrem sa exploatam un segment mai putin abordat in Romania.
Pentru ca suntem in stadiul de formare, nu avem inca nimic inregistrat, dar, ca sa va puteti face o idee asupra stilului, puteti asculta piesele:
- Walk this way - Aerosmith, sau
- In the end - Linkin Park
Repet: piesele au doar un caracter orientativ
Exista si compozitiile proprii (structura de baza), insa ele vor fi finalizate impreuna, tocmai pentru a definitiva un stil si un sound propriu specific trupei.

Astept postarile viitorilor (oarelor) candidati (te) aici, atat pentru transparenta cat si pentru a putea programa auditiile.

Orice sugestii, sfaturi, critici sunt oricand binevenite!

SUCCES!

Re: Caut DJ pentru live band

MesajScris: Mie Iul 20, 2011 5:07 pm
de Jeg
de unde esti nu ne`ai zis :) si cred ca e destul de important... (sau mi`a scapat mie :)))

Re: Caut DJ pentru live band

MesajScris: Mie Iul 20, 2011 6:35 pm
de misu
din moment ce ti-au cerut ca tu sa fii din bucuresti cred ca si ei is tot de prin zona

Re: Caut DJ pentru live band

MesajScris: Mie Iul 20, 2011 7:53 pm
de Jeg
deci mi`a scapat mie... asta e dezavantajul posturilor lungi :)))

Re: Caut DJ pentru live band

MesajScris: Joi Iul 21, 2011 6:10 pm
de strat
Bucuresti ... asta e!

Haideti, curaj! Nu va sfiiti sa puneti intrebari, sa cereti informatii! Totul se poate discuta in acest topic, nu am nimic de ascuns si vreau ca tot procesul de recrutare sa fie la vedere ok?

Astept!

Numai bine!

Re: Caut DJ pentru live band

MesajScris: Vin Iul 22, 2011 3:57 am
de Dj SCS
prieteni, exista un geniu in fiecare om. dj ii sunt niste genii neintelese in majoritatea cazurilor, deoarece muzica lor, chiar daca este ascultata, nu este inteleasa ( asta nu inseamna ca nu sunt comunicativi sau ca nu sunt sociabili ), mai ales cand vine vorba de scratch. concluzia o trageti voi

Re: Caut DJ pentru live band

MesajScris: Vin Iul 22, 2011 9:35 am
de strat
Fiecare dintre noi ne alegem un mod de exprimare tocmai pentru a-i ajuta pe cei din jur sa ne inteleaga. De aceea avem scriitori, poeti, muzicieni, artisti plastici, etc, etc, si ... DJ.
Dar (din pacate) nu toti reusesc sa se exprime astfel incat aceasta exprimare sa si "spuna ceva.
Mai clar: "E usor a scrie versuri cand nimic nu ai a spune" (M Eminescu)
Ei bine in asemena situatii frustrarea ocupa un loc de cinste si din pacate timpul a dovedit ca cei care se complac in astfel de situatii nu se pot integra intr-o echipa (nu costructiv)
Nu vreau sa polemizez cu nimeni pe aceasta tema.
Este opinia mea, si experienta m-a invatat sa fac diferenta intre a avea ceva de spus, dar nu stii cum, si a spune multe dar fara nici un sens.
In concluzie, eu personal prefer sa lucrez cu oameni normali, care stiu ce vor sa spuna si care si pot face asta!
Cu aceasta ocazie ....UP!

Succes!

Re: Caut DJ pentru live band

MesajScris: Vin Iul 22, 2011 4:17 pm
de misu
Salut, in pricipiu sau cel putin in cazul meu dj-ii s-ar baga cu voi mai mult pentru promovare nu pentru ca si-ar dori sa transmita ceva printr-un gen de muzica ce nu-i reprezinta. "Meseria" e una, placerea e alta mai pe scurt... nu-l considera pe scs frustrat el a comentat asa ca idee el e oricum "jumatate spaniol" si nu v-ar putea onora cu prezenta decat daca nu stiu... v-ati duce voi la el :)). in fine, glumesc :P Nici tu nu trebuie sa intelegi ca daca nu "iesim" nicaieri din cauza muzicii dubioase pe care o ascultam inseamna ca suntem niste outsideri... nu... majoritatea reprezinta "miezu din bambucea" acolo de unde vin. Sau poate ai intalnit dj si dj in cautarea ta si de aia ne-ai pus acuma conditia asta, bine nici aia cu drogurile nu prea mi-a placut Stii ceva ce mi-a scapat :-s glumesc :D Eu, sunt un furstrat? Stau in provincie multe usi imi stau inchise din cauza asta, si mai am destule frustrari, cine n-are...

Re: Caut DJ pentru live band

MesajScris: Sâm Iul 23, 2011 10:09 am
de ANT
Misule, nu exista usi inchise pentru digei din provincie, e doar o impresie eronata, iar daca nu esti pe flm cu baietii care au deschis topicul asta de ce ai face o colaborare cu ei?
Eu post-ul lui SCS nu l-am inteles deloc, n-am inteles nici analogia Eminescu-screci a lui Strat :) ...

Re: Caut DJ pentru live band

MesajScris: Dum Iul 24, 2011 12:21 am
de misu
tu ce ai acum ca nu inteleg... in primu rand ai contrazis tot ce am zis eu si in al doilea rand asta nu pare a fi atitudinea ta normala ma rog, vrei sa-ti desenez ce am vrut defapt sa zic poate o sa-ti fie mai clar. Cum de ce as face o colaborare cu ei daca nu sunt pe acelasi film, pentru promovare si ti-am si explicat de ce asa ceva ar fi posibil ei nu mi-au pus conditia ca ce fac sa-mi placa neaparat ci doar sa-mi fac treaba si pot sa fac fara sa iubesc ce fac neaparat multa lume face asta si in alte domenii foarte des ma mir cum de n-ai inteles asta... care-i asemanarea cu eminescu.. ma indoiesc ca nu ai citit de aia ma si mira reactia ta dar totusi pari ca vrei doar sa ne contrazici, usi inchise pentru cei din province sau piedici, nu sunt? ce vorbesti ma, tu ai idee ce ai zis mai devreme? am fost invitat de cineva pe care acum 4 ani doar il ascultam in winamp sa ma intalnesc in fiecare saptamana la o sesiune si asta se intampla la ultimu workshop si ghici ce pentru ca sunt din provicie nu am putut onora cu prezenta aceste sesiuni and so on so wtf ar iu training to say ? :)