Pagina 1 din 1

Turntable

MesajScris: Dum Mar 04, 2012 7:14 pm
de Dutzy
Oameni buni, vin si eu cu o intrebare:
Ce model de pickup/turntable, asa mai low-level, recomandati pentru luat sample-uri de pe viniluri si poate un pic de scratch-uiala asa din cand in cand ??
Pace !
Later edit:
Ma gandeam sa incep cu un Audio-Technica AT-PL120.
Astept pareri...

Re: Turntable

MesajScris: Lun Mar 05, 2012 12:03 am
de HighStage
Este direct-driver, high torque, eu cred ca e foarte bun. Mai bine te-ar ajuta cineva care a testat vreodata un pick-up dinasta.
Intre timp uite ce ziceau pe un site despre el:

"Similar in look, feel, and functionality as the well-regarded but prohibitively expensive Technics SL1200MK5 DJ TurnTable, the Audio Technica AT-LP120 Turntable offers you the industry's highest quality at a tiny fraction of the price."

Bun, e clar ca nu poate fi Technics dar pentru ceea ce ai nevoie cred ca e ca timpul: "mai mult ca perfect" :).

Re: Turntable

MesajScris: Lun Mar 05, 2012 7:02 am
de bani_cata
Salutare!

Uite, mult depinde si de bugetul pe care te gandesti sa il invistesti. Un Technics, cum zice si HighStage, e aur curat. Doar ca poate gasesti mai greu, (totusi, era 2 aici pe forum). Dar daca nu ai bani de Technics, poti incerca si un Numark TT1650 de exemplu. Eu am avut unul, care a fost pentru mine primul platan si iti pot spune cu incredere ca m-am folosit de el cu drag pana in ultima clipa, si a mers foarte bine. Avand un pret mai mic, e mai accesibil, dar pana la urma e alegerea ta.

Spor la cumparat!

Re: Turntable

MesajScris: Joi Mar 08, 2012 4:32 pm
de misu
un numark tt200 ar fi mai ok daca gasesti alex sturza avea un tt500 care-l recomand cu drag, si modelu extraordinar de bun pentru in casa, si exemplarul lui sturza ultima oara cand l-am vazut era foarte bine intretinut