Mesaj Mar Iul 13, 2010 9:29 pm

REGULAMENT de utilizare a forumului turntablism.ro

1. Folositi cu incredere functia "cautare", daca aveti ceva de intrebat sau discutat, cautati prin subiectele mai vechi, poate s-a mai discutat deja pe tema in cauza sau s-a gasit deja raspuns la intrebarea dvs. Daca aveti ceva de adaugat, de comentat, scrieti in cadrul subiectului deja existent. Daca si numai daca nu gasiti ceea ce cautati puteti deschide un subiect nou. Abaterea de la aceasta regula va duce la stergerea sau inchiderea noului subiect sau moderatorii vor putea decide lipirea noului subiect de cel deja existent.

2. Cand creati un subiect nou (topic) incercati sa alegeti un titlu cat mai sugestiv si cat mai corect redactat.

3. Odata cu publicarea pe acest forum, toate mesajele raman atat in proprietatea utilizatorului care le-a postat, cat si a comunitatii. Turntablism.ro va publica recenzii (echipamente) pe site-ul comunitatii, fara acordul utilizatorilor care le-au postat, cu mentionarea numelui/nick-ului (dupa preferinta) a utilizatorului care a conceput recenzia.

4. Chiar daca este vorba de mesaje private, in cazul in care se primesc reclamatii un user poate fi avertizat ori banat daca in cadrul unui asemenea mesaj a avut o atitudine in masura sa alarmeze. (amenintari, insulte sau spam).

5. Pentru claritate, va rugam sa respectati urmatoarele:

a. Nu folositi caractere majuscule, decat la inceput de fraza, sau culori excesive.
b. Respectati regulile de ortografie si punctuatie

* Erorile frecvent intalnite sunt:
Inserarea de spatiu inainte de punct, doua puncte, semnul exclamarii sau intrebarii, sau virgula etc. in limba romana nu se pune spatiu inainte de aceste semne, dar DUPA se pune. Puteti observa ilustrativ chiar in acest paragraf sau in alte texte tiparite.

c. Nu folositi semnele de punctuatie in exces sau unde nu isi au rostul (semnele de exclamatie si punctele de suspensie sunt folosite in exces si fara motiv in cele mai multe cazuri)
d. Nu raspundeti la un mesaj doar cu o iconita emotiva (smiley).
e. Nu abuzati in folosirea emoticoanelor.
f. Dimensiunea maxima a avatarului (imaginea asociata) este de 120X120 pixeli, 9 KiB.
g. Verificati textul inainte de a posta cu optiunea – Previzualizeaza mesajul (Preview).

6. Sunt interzise:

a. folosirea limbajului intitulat in popor “Messoromana” (exp: ink – inca, akm – acum etc.), si anume prescurtarile repetate si exagerate, utilizarea literelor ce inlocuiesc cuvinte (exp: k – ca, p – pe etc.). Acesta este un forum, nu un chat si nici un sistem de SMS (aceasta este, poate, CEA MAI IMPORTANTA regula a forumului!).
b. folosirea unui limbaj instigator sau jignitor.
c. postari de poze/video prin copiere de pe un alt site/forum/blog, fara acordul proprietarului (intelectual). Utilizatorii care incalca aceasta prevedere vor primi avertisment, iar cele postate de ei vor fi sterse.
d. folosirea clonelor, prin inregistrare cu mai multe conturi. In caz contrar se va proceda la avertizarea/banarea utilizatorului (in functie de gravitatea consecintelor postarilor) si stergerea clonelor.
e. cererea de informatii sau postarea de linkuri care incalca legile copyright-ului (warez, cracks etc.).
f. stergerea pozelor din postarile proprii sau editarea postarilor intr-o maniera care sa duca la pierderea sensului subiectului/discutiei. Consecinta acestor actiuni va fi suspendarea contului.
g. publicarea de conversatii/mesaje/emailuri private cu alte persoane fara consimtamantul acestora.
h. publicarea informatiilor cu caracter personal. Nu se vor divulga pe forum identitatile reale ale userilor forumului nici alte informatii ce tin de acestea, va rugam sa respectati viata personala a membrilor.

Prevederi finale:

7. Moderatorii forumului sunt aici pentru a va ajuta cu raspunsuri si sugestii si a aplana eventualele conflicte aparute. Daca este necesar, utilizatorii care vor incalca acest regulament vor primi avertizari sau vor fi chiar banati actiunile lor. Daca nu sunteti de acord cu actiunile interprinse de administratorii/moderatori nu ezitati sa ne scrieti un PM sau sa ne contactati pe contact [at] turntablism.ro.

8. Moderatorii isi rezerva dreptul de a sterge postarile care contin injurii.

9. Toti membrii forumului raspund personal pentru continutul mesajelor publicate.

10. Datele dvs de identificare vor fi puse la dispozitia autoritatilor in cazul in care acest lucru ne va fi solicitat si argumentat corespunzator.

11. In orice situatie neacoperita specific de prezentul regulament, administratorii/moderatorii vor lua o decizie argumentata pentru actiunile lor.

Regulamentul poate fi modificat fara instiintari prealabile atunci cand situatiile o impun. Va rugam sa verificati aceasta pagina in mod regulat.

Forumul turntablism.ro este un forum privat. Orice utilizator alege sa se alature acestei comunitati o face in calitate de oaspete, nu de gazda. De aceea, orice utilizator trebuie sa respecte, pe durata sederii sale, atat regulile elementare ale bunei cresteri cat si regulile interioare ale site-ului.