VAND | iPod Touch 3 de 8GB


Orice doriti sa vindeti/cumparati, si nu poate fi integrat in sectiunile de mai sus, puteti prezenta/gasi aici.

Moderatori: Spliffy D., djdanieldoicescu, AlexSturza

Reguli forum
Regulament privind vanzarea si cumpararea de diverse pe forumul turntablism.ro:

1. Daca doresti sa vinzi sau sa cumperi ceva vei face un topic nou, dupa formatul <OPERATIUNEA> | <PRODUSUL/PRODUSELE> (Exemplu: VAND | Tractor UTB 445 sau CUMPAR | Tractor UTB 445).
2. Numele brand-urilor se scriu cu litera mare la inceput, nu cu toate literele mari, nu cu prima litera mica (Exemplu: VAND | Vestax PDX 2300).
3. Numele modelelor se scriu cu toate literele mari (Exemplu: VAND | Vestax PDX 2300).
4. Pretul trebuie afisat CLAR. Nu se accepta anunturi de vanzare fara pret!
5. Metodele de contact admise sunt: numar de telefon, sugerarea contactului prin mesaj privat, adresa de e-mail. Nu postati ID-ul de Yahoo! Messenger!!! Google, si alte motoare de cautare, indexeaza paginile acestui site. ID-urile voastre pot ajunge la cine nu trebuie si va puteti trezi cu ID-ul pe site-uri de gen "id-uri.ro", fara voia voastra, cunosc cazuri! Pentru a trimite cuiva ID-ul tau foloseste mesageria privata, eventual puteti sugera acest lucru (Exemplu: "Pentru ID-ul meu, trimite un mesaj privat").
6. Dupa incheierea unei vanzari/cumparari va rugam postati un mesaj in care sa anuntati moderatorii despre finalitatea tranzactiei, pentru a putea inchide topic-ul (Exemplu: "VANDUT! Se poate inchide.").
7. Nu in ultimul rand, NU MAI FOLOSITI limbaj de tipul "mess". Propozitiile incep cu litera mare, se termina cu semn de punctuatie (punct, semnul exclamarii, semnul intrebarii), punctele de suspensie (puncte-puncte) inutile sunt... inutile , prescurtarile sunt pentru notite, nu pentru exprimare, semnele de exclamare inutile sunt... inutile, punctele de suspensie sunt trei, nu patru, nu doua, nu cinci! Va rugam conformati-va!

P.S. Cei care nu au postat numele topic-ului dupa formatul mai sus mentionat, sunt rugati sa-si editeze primul mesaj, schimband subiectul (subject) mesajului in unul dupa formatul prezentat in acest regulament. Va multumim!

The PAWN
The PAWN

Mesaje: 21

Membru din: Mar Apr 06, 2010 4:45 pm

Mesaj Lun Feb 21, 2011 9:50 pm

VAND | iPod Touch 3 de 8GB

Vand iPod touch 3rd generation de 8 GB, folie pe ecran, casti in ear Panasonic speciale pt. iPod si iPhone cu un sunet exceptional, husa neagra din silicon, incarcator Apple de iPhone. Prezinta mici urme de uzura pe spate dar daca ii dati un polish ii ca nou, in afara de asta nu prezinta nici o zgarietura pe ecran sau pe carcasa. Are softul 4.1.2 cu jailbreak si instalous, puteti sa va bagati orice joc sau aplicatie doriti gratis datorita acestui program:).

Pret 500 RON.

Pt. alte detalii discutam pe privat.

The PAWN
The PAWN

Mesaje: 21

Membru din: Mar Apr 06, 2010 4:45 pm

Mesaj Mie Mai 04, 2011 5:13 pm

Re: VAND | iPod Touch 3 de 8GB

UP! Valabil.
Avatar utilizator

Drepti! Inainte mars!
Drepti! Inainte mars!

Mesaje: 1023

Membru din: Lun Apr 05, 2010 8:44 pm

Localitate: behind yer moms

Mesaj Joi Mai 05, 2011 12:55 pm

Re: VAND | iPod Touch 3 de 8GB

installous FTW!
Imagine

Înapoi la Altele

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron
eXTReMe Tracker

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Translation/Traducere: phpBB România