VAND | Pick-up Koolsound TDJ-10 usb


Sectiunea unde puteti vinde sau cumpara aparatura.

Moderatori: Spliffy D., djdanieldoicescu, AlexSturza

Reguli forum
Regulament privind vanzarea si cumpararea de diverse pe forumul turntablism.ro:

1. Daca doresti sa vinzi sau sa cumperi ceva vei face un topic nou, dupa formatul <OPERATIUNEA> | <PRODUSUL/PRODUSELE> (Exemplu: VAND | Tractor UTB 445 sau CUMPAR | Tractor UTB 445).
2. Numele brand-urilor se scriu cu litera mare la inceput, nu cu toate literele mari, nu cu prima litera mica (Exemplu: VAND | Vestax PDX 2300).
3. Numele modelelor se scriu cu toate literele mari (Exemplu: VAND | Vestax PDX 2300).
4. Pretul trebuie afisat CLAR. Nu se accepta anunturi de vanzare fara pret!
5. Metodele de contact admise sunt: numar de telefon, sugerarea contactului prin mesaj privat, adresa de e-mail. Nu postati ID-ul de Yahoo! Messenger!!! Google, si alte motoare de cautare, indexeaza paginile acestui site. ID-urile voastre pot ajunge la cine nu trebuie si va puteti trezi cu ID-ul pe site-uri de gen "id-uri.ro", fara voia voastra, cunosc cazuri! Pentru a trimite cuiva ID-ul tau foloseste mesageria privata, eventual puteti sugera acest lucru (Exemplu: "Pentru ID-ul meu, trimite un mesaj privat").
6. Dupa incheierea unei vanzari/cumparari va rugam postati un mesaj in care sa anuntati moderatorii despre finalitatea tranzactiei, pentru a putea inchide topic-ul (Exemplu: "VANDUT! Se poate inchide.").
7. Nu in ultimul rand, NU MAI FOLOSITI limbaj de tipul "mess". Propozitiile incep cu litera mare, se termina cu semn de punctuatie (punct, semnul exclamarii, semnul intrebarii), punctele de suspensie (puncte-puncte) inutile sunt... inutile , prescurtarile sunt pentru notite, nu pentru exprimare, semnele de exclamare inutile sunt... inutile, punctele de suspensie sunt trei, nu patru, nu doua, nu cinci! Va rugam conformati-va!

P.S. Cei care nu au postat numele topic-ului dupa formatul mai sus mentionat, sunt rugati sa-si editeze primul mesaj, schimband subiectul (subject) mesajului in unul dupa formatul prezentat in acest regulament. Va multumim!

The NOOB
The NOOB

Mesaje: 3

Membru din: Mie Ian 04, 2012 4:08 pm

Mesaj Joi Iun 27, 2013 9:53 am

VAND | Pick-up Koolsound TDJ-10 usb

Vand pick-up Koolsound TDJ-10 usb in stare foarte buna,curea noua.L-am achizitionat din strainatate,pe brat are o mica urma de la o lovitura.La auditie insa distorsioneaza.Doza si acul pare sa fie in stare foarte buna.Din pacate am dat 50 de euro pe el.Se vinde asa complet la suma de 200 de lei,sau fara headshell si doza la 100 de lei.Pot trimite orice poza cu aparatul pe o adresa de mail.Prefer predare personala cu proba.Pentru alte detalii la nr.de telefon:0744.204594.Datele tehnice sunt luate de pe siteul producatorului:Features
feature Belt drive turntable with usb output
feature +/- 8% pitch range
feature 33, 45 & 78rpm
feature S-shaped tone arm
featureTone arm pick up lever
feature Anti-skate control
feature Target light
feature 7" spindle adaptor
feature Reverse play
feature Cartridge holder
feature Motor off
feature Grey finish
feature Cartridge/stylus included
Fişiere ataşate
DSC04950.JPG
DSC04944.JPG
Avatar utilizator

Drepti! Inainte mars!
Drepti! Inainte mars!

Mesaje: 388

Membru din: Mar Mar 30, 2010 11:58 am

Localitate: All over the world

Mesaj Dum Dec 28, 2014 3:37 pm

Re: Vand pick-up Koolsound TDJ-10 usb

Mai este valabil?
www.myspace.com/omucudisc
facebook.com/djSfera
Imagine

Înapoi la Aparatura

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori

cron
eXTReMe Tracker

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Translation/Traducere: phpBB România