Pagina 1 din 5

B.U.G Mafia sau Parazitii ?

MesajScris: Mar Apr 13, 2010 6:42 pm
de misu
E doar gluma evident. E cea mai controversata intrebare (sau cel puti era), isca multe certuri si batai in vremea cand eram in scoala generala. Acest post chiar daca e de forma, nu ma injurati pentru ca stiti bine ca daca ar fi sa plecam de la ceva aici in topicu asta, acest post e perfect ca si baza. Intrebarea asta mie imi starneste multe amintiri si banuiesc ca si voua, caci inainte sa va intrebati daca "c2c sau birdy nam nam" sigur v-ati intrebat daca "B.U.G Mafia sau PARAZITII ?".

Re: B.U.G Mafia sau PARAZITII ?

MesajScris: Mar Apr 13, 2010 11:35 pm
de Sfera
Parazitii offcorse.... BUG is mai "bogati" ca asculta si cocalarii, "ca are bass" si "ca canta jm3k3rie" :twisted: . Oricum respectul este pe aman2 parti. Si BUG sa fim seriosi... se si dau ce nu sunt nu?
Parazitii offcorse!

Re: B.U.G Mafia sau PARAZITII ?

MesajScris: Dum Apr 18, 2010 12:45 am
de Spliffy D.
Mafia sau Parazitii? De ce sau? Mai bine si!
Defapt, in momentul asta, parca mai repede as opta sa ascult niste mafioti decat un Ombladon care s-a dat la fund, un FDD caruia ii e lene sa scoata un material ( ca potential are, n-am vazut om mai modest si mai lenes ca freaka :)) ) si cel mai rau dintre toti, un Cheloo care face feat-uri cu "artisti" dance.
Chiar spunea Cheloo intr-un interviu ca el nu mai asculta hip hop de cativa ani, poate l-a prins si pe el valu`, cum sunt "ipoperi" din ziua de azi care asculta punk dnb si dubstep.
In fine, deja m-am lungit prea mult, acum in momentul asta, Mafia.

Re: B.U.G Mafia sau PARAZITII ?

MesajScris: Lun Apr 26, 2010 11:28 am
de Jeg
respectele mele se duc spre ambele parti... si parazitii si mafia au avut si piese bune si piese mai putin bune (ba mafia au avut si piese proaste chiar dar sa nu fim hateri... fara mafia si loredana hiphopul romanesc probabil ca prindea mult mai tarziu)

cat despre "ipaperii" care asculta punk, dnb si dubstep... plm, punk is ok... dnb si dubstep sunt niste junkereli in care se "investeste" blana momentan... cred ca vor fi viitorul... cred ca e un fel de replica a "greilor" la housereala din jurul nostru... nu e vina celor care asculta asa ceva, e vina celor care nu mai asculta hiphop ca e mai cool in fata prietenilor sa asculti dubstep... parerea mea incoerenta :D

Re: B.U.G Mafia sau PARAZITII ?

MesajScris: Lun Apr 26, 2010 2:47 pm
de Sfera
Mafia si Loredana?? WTF? Da gettodacii unde erau? Dar Rime Alese Care Lovesc Adânc?? AAA nu ii asculta nimeni...
Deci mafia si loredana pentru mine nu au facut nimic! Decat o iluzie ca s-a mai ridicat hiphop-ul, ala comercial.
Sa nu fiu hater, or avut si mafiotii piese ok... :?

Re: B.U.G Mafia sau Parazitii ?

MesajScris: Mie Apr 28, 2010 4:19 am
de HighStage
Dedicat anti-mentalitatea si gandirea promovata de BUG Mafia, anti ideea de "baiat de cartier", de "care pe care", de punerea unor rime ce ar suna bine pe un "beat" de manea, pe unul de hip-hop, s.a.m.d... spun raspicat Parazitii! Poate nu pentru ce este, dar cel putin pentru ce a fost si pentru nivelul unde a ajuns h.h.-ul in Romania in mare parte si datorita contributiei lor. Peace! :)

Re: B.U.G Mafia sau Parazitii ?

MesajScris: Mie Apr 28, 2010 1:12 pm
de Sfera
Ce bine a zis-o HighStage!

Re: B.U.G Mafia sau Parazitii ?

MesajScris: Mie Apr 28, 2010 4:14 pm
de Spliffy D.
Sfera, nu era vorba de sindicat :) Desigur ca toti am ascultat sau inca mai ascultam, era strict mafia vs parazitii.
Nu pot spune ca am fost fan mafia dar am apreciat cateva piese, mai ales negativele, si asta cred ca doar din cauza stilului asemnator eazy e, ice cube, dre sau alti, adica puntinele piese care au fost "mafiote" 100% da, ok, buna treaba, in rest, multe copii, mai mult sau mai putin pe fata.
Mafia chiar nu cred ca am decat cateva piese, in schimb parazitii, ascult si acum Suta, cel mai bun album al anului 97 si probabil singurul al anului daca nu ma insel, chiar si cu rime de bine cu aproape un an mai devreme care a fost nu rupere, mega rupere, si tot au ars-o bine parazitarii pe suta.
In fine, parazitii au fost, acum nu stiu ce sa zic, nu misca nimic, dar mafiotii, s-au mentinut sa zic asa, e ceva de genu, decat un rimar cu guta mai bine un k-gula fara compromis (un fel de a spune- adica ce face cheloo cu smiley:muci-n fasole).
Misule, trebuia sa faci un pool, sa vedem acolo la voturi ce si cum :D

Re: B.U.G Mafia sau PARAZITII ?

MesajScris: Mie Apr 28, 2010 4:20 pm
de Jeg
Sfera scrie:Mafia si Loredana?? WTF? Da gettodacii unde erau? Dar Rime Alese Care Lovesc Adânc?? AAA nu ii asculta nimeni...
Deci mafia si loredana pentru mine nu au facut nimic! Decat o iluzie ca s-a mai ridicat hiphop-ul, ala comercial.
Sa nu fiu hater, or avut si mafiotii piese ok... :?


la mine impactul era altul... eram in scoala primara, cel mult a 5a, nu mai stiu... a fost primul meu contact cu hiphopul si cu timpu am sapat si am auzit si de racla, ghettodaci etc :)

Re: B.U.G Mafia sau Parazitii ?

MesajScris: Mie Apr 28, 2010 5:00 pm
de Sfera
Spliffy D. what are u talkin' about?