Pagina 1 din 1

De unde cumparam?

MesajScris: Mie Oct 20, 2010 4:48 pm
de Jeg
voi de unde cumparati echipamente n shit cand aveti nevoie? care ce experienta are cu ce magazine?

eu pana acum am cumparat asa:

juno records (totul ok)
vinylism.de (totul ok, dureaza cam 2 saptamani pana ajunge comanda insa)
ebay (totul ok)
deboot (am luat odata, am ramas cu un gust amar)
dj superstore (am luat de 2 ori, de fiecare data am fost sunat dupa o luna ca sa aud scuze si un "hai ca o sa vina"... a 3a oara nu mai comand si nici nu va recomand sa cumparati pe stoc mai ales daca aveti nevoie repede)
htfr (ok)
muzica (in buc) - ok totul mai putin preturile :))

Re: De unde cumparam?

MesajScris: Mie Oct 20, 2010 4:57 pm
de DjSchraBeat
Hmmmmmm Jeg imi permit sa te contrazic la treaba cu DjSupertore. Eu tot ce am comandat a ajuns in maxim 3 zile. Si pe langa asta cunosc oameni de pe acest forum care au mai comandat si au ajuns in 48 de ore. Poate ai comandat tu ceva ce nu era pe stoc si nu aveau pe stoc nici furnizorii din Romania... Eu personal am cumparat de la multe magazine pana sa descopar superstore, magazin care lucreaza foarte profesional. Plus ca e cam singurul magazin din Romania care face reduceri pt Dj.

Re: De unde cumparam?

MesajScris: Mie Oct 20, 2010 5:01 pm
de Deez
thomann.de
musik-schmidt.de
Djsuperstore.ro (o singura comanda care a durat cam 4-5 lucratoare)

Re: De unde cumparam?

MesajScris: Mie Oct 27, 2010 1:33 pm
de Jeg
DjSchraBeat scrie:Hmmmmmm Jeg imi permit sa te contrazic la treaba cu DjSupertore. Eu tot ce am comandat a ajuns in maxim 3 zile. Si pe langa asta cunosc oameni de pe acest forum care au mai comandat si au ajuns in 48 de ore. Poate ai comandat tu ceva ce nu era pe stoc si nu aveau pe stoc nici furnizorii din Romania... Eu personal am cumparat de la multe magazine pana sa descopar superstore, magazin care lucreaza foarte profesional. Plus ca e cam singurul magazin din Romania care face reduceri pt Dj.


bai, eu am avut neplaceri cu ei si am mentionat acum ce aveam de mentionat (am mai avut comenzi d`astea cu delay la nesfarsit)... mi`a venit azi produsul (comandat pe 14 septembrie, pe site scrie livrare in 3-4 zile)... si dupa gluma asta livrarea costa in continuare :)) eu daca o ardeam asa macar aveam livrare gratuita indiferent de pret :))

Re: De unde cumparam?

MesajScris: Vin Oct 29, 2010 2:06 am
de ANT
thomann.de (am asteptat cam o luna jumate inspre doua luni, tot felul de probleme, complicatii, etc, in cele din urma am primit un tricou despagubire)
juno.co.uk (la juno depinde, de aici am facut cele mai multe comenzi, cateodata au ajuns repede, altadata si 2 sapt. jumate-3)
exotec-records.com (singura problema consta in preturi destul de mari, in rest servicii pe masura+++pluuus o gama extrem de diversificata)
chemical-records.co.uk (in jur de o saptamana jumate)
redeyerecords.co.uk (jos palaria, 3-4 zile)
discogs.com (doar doua placi, dar aici variaza de la user la user, distante, etc)
gadget.store.ro (absolut nici o problema!)
:)

Re: De unde cumparam?

MesajScris: Vin Ian 21, 2011 5:21 am
de Balazs
Djsuperstore.ro

dureaza de la o zi la alta
am comandat dupa masa si dimineata a ajuns

Re: De unde cumparam?

MesajScris: Vin Ian 21, 2011 3:24 pm
de Jeg
there`s a lucky guy :D